PALVELUT

_MG_7295.jpg

Tilausleipomo ja -ravintola

Omassa leipomossamme leivomme käsin ja paistamme kiviarinalla kohorieskaa, kaura- ja ruisleipää tilausruokailuihin ja alueen kauppoihin. Tilauksesta teemme myös kaikenlaisia leivonnaisia kuten kakkuja, kahvikakkuja, munkkeja, pikkuleipiä ja piirakoita. 

Kneading Dough

Majoitus

Hotellihuoneissa on oma wc ja suihku, motellihuoneissa wc- ja suihkutilat löytyvät huoneiden läheltä käytävästä.  Meiltä löytyy huoneita myös lemmikkien kanssa majoittuville. Majoittujilla on käytössä wifi. Mahdollisuus myös aamupalaan ja saunomiseen.

Kaikissa huonetyypeissä majoittuvilla on käytettävissä yhteiset jääkaappi, mikroaaltouuni sekä veden- ja kahvinkeitin. Mahdollisuus myös edulliseen pitkäaikaiseen majoittumiseen.

_MG_7184.jpg
_MG_7217.jpg
Newly Weds

Tilaisuudet ja tapahtumat

Törmänhovi pihapiireineeen tarjoaa kodikkaat puitteet kaikenlaisille perhetapahtumille kuten syntymäpäiville, häille, sukujuhlille ja muistotilaisuuksille. Meillä on iso piha ja runsaasti pysäköintitilaa. 
Pihapiirissä on myös laavu ja tanssipaviljonki. Kokousten, koulutusten, kurssien ja leirien pitoon meiltä löytyy hyvät tilat. Saunatiloissamme onnistuu isommankin porukan saunailta ja paljuilu. Kaikkien tilaisuuksien ruoka- ja juomatarjoilut hoituvat tilausravintolassamme - meillä on myös anniskeluoikeudet. 

_MG_7124.jpg
Dressage Horse
Rusty Old Car

Ohjelmapalvelut

Naapurissa sijaitsee Wanhan Woiman perinnekeskus, jossa pääsee tutustumaan entisaikojen koneisiin, laitteisiin ja työtapoihin. Vieressämme on myös Ratsu-Ateljee, joka tarjoaa monipuolisia ratsastuspalveluita. Omissa sisä- ja ulkotiloissa onnistuu erilaisten kurssien ja ohjelmapalveluiden järjestäminen  - räätälöimme niitä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa toiveiden mukaan.

Törmänhovi, Saukontie 12, 86300 Oulainen, Finland

info@tormanhovi.fi | 040 769 5274 (päivystävä numero)